Erik Skjerve

Erik Skjerve er rådgiver i SeeYou, et ledende selskap for måling og optimalisering av kundeopplevelser i butikk. Erik spesialiserer seg på kundemøtet. Hvordan møtet med butikken kan stimulere kjøpelyst, og hva som skjer når selger og kunde møtes i butikken. Skjerve har mange års erfaring fra varehandel, og har jobbet med salgsledelse på butikk-, kjede- og leverandørnivå i norske og internasjonale selskaper. I dag bistår han butikkjeder, kjøpesentre og merkevarer med å utvikle og kvalitetssikre kundemøtene. I 2017 har han også markert seg i debatten om varehandelens fremtid, med flere innlegg i media og deltagelse i debatter.

Hvordan kan butikken stimulere kjøpelyst?

I sitt foredrag snakker Erik om hvordan butikken kan møte økende konkurranse og redusert kundetilgang i et digitalt samfunn. Som rådgiver i SeeYou, et ledende selskap for måling og optimalisering av kundeopplevelser i butikk, bistår han butikkjeder, kjøpesentre og merkevarer med å utvikle og kvalitetssikre kundemøtene. I 2017 har han også markert seg i debatten om varehandelens fremtid, med flere innlegg i media og deltagelse i debatter.

Hotellet

I år blir Kjøpesenterkonferansen holdt på Clarion Hotel Energy- Stavangerregionens største og mest spennende konferansehotell – the New Energy of Stavanger!

Messe

Bestill plass nå og møt kunder og leietakere under messen